Wetzel Productions

Wetzel
productions

Wetzel Productions är ett mediabolag som specialiserar sig på foto och film. Företaget har en bred erfarenhet inom branschen och har jobbat med välkända namn inom fotografi och filmproduktion. Deras mål är att skapa kraftfulla och minnesvärda visuella berättelser för sina klienter och hjälpa dem att nå sina mål. Wetzel Productions har en stark portfölj med ett brett spektrum av projekt som visar deras kompetens inom fotografi och filmproduktion.

Behov

Företaget stod inför ett antal utmaningar när det kom till att visa upp sina tidigare projekt och attrahera nya kunder. Ett av de största problemen var att de saknade en plattform för att visa upp sina tidigare arbeten på ett smidigt sätt, där allt är samlat. Detta gjorde det svårt för dem att visa upp deras kompetens och erfarenhet inom branschen. Dessutom saknade de en professionell grafisk profil och ett enkelt sätt för kunderna att kontakta dem för tjänster.

Lösning & resultat

Genom den hemsida som vi byggt åt Wetzel Productions, har vi skapat ett värde för företaget genom att effektivt lösa deras tidigare problem. Hemsidan ger nu Wetzel Productions en professionell plattform för att visa upp sina tidigare projekt på ett imponerande sätt, med högkvalitativa bilder och videoklipp, detta gör det lätt för potentiella kunder att se deras tidigare arbeten och få en tydlig bild av deras kompetens och erfarenhet inom branschen. Detta har framför allt lett till en ökad synlighet för företaget som i sin tur genererar fler leads. Dessutom har hemsidan ett professionellt utseende och ett enkelt kontaktformulär vilket gör det lättare för kunder att kontakta dem direkt.

Typsnitt #1 / rubriker

CRAKE

Typsnitt #2 / brödtext

LEMON MILK

Kundens egna ord

Kundens
egna
ord

Efter rekommendation från en vän valde jag att skapa min hemsida tillsammans med Consor och 6th floor. Jag sökte någon som kunde jobba kreativt och förverkliga min ide till en färdig hemsida. Tack vare tät kommunikation i form av möten kring hemsidan och dess utveckling, gick processen väldigt smidigt. Mina frågor och funderingar besvarades snabbt under hela processen, vilket skapade en trygg känsla samt att de bidrog med många idéer och förslag så som färger, typsnitt och design. Det har gått otroligt smidigt och jag är supernöjd med det färdiga resultatet samt kvaliteten på hemsidan. Otroligt öga för smådetaljer som gör en stor skillnad grafiskt. Så nöjd!

-Joel Wetzel
Grundare

6th floor design

©6th Floor Design AB 2022

etta

tvåa

trea

We would love to hear from you

Drop Us A Line

We would love to hear from you

Drop Us A Line