Gute Bastu

Gute Bastu

Gute Bastu, beläget på Gotland, är ett företag som specialiserar sig inom området för bastur och badtunnor. Deras huvudsakliga fokus ligger på att skapa produkter där funktionalitet och komfort är i centrum. Med en betoning på hög kvalitet levererar de till kunder i hela Sverige.

Behov

Det huvudsakliga som Gute Bastu saknade var en kraftfull onlineplattform som kunde förmedla deras exklusiva produktutbud på ett övertygande sätt. För att verkligen nå ut till sina kunder behövdes något mer än bara en simpel webbsida – de behövde en interaktiv och informativ upplevelse, en plattform som kunde fånga besökarnas intresse och omvandla det till önskan att utforska deras bastuprodukter ytterligare.

Lösning & resultat

Projektet resulterade i en komplett ny hemsida med en tydlig struktur och talande design. Tilltalande bilder och en användarvänlig design skapade en plattform där intresse omvandlades till en stark önskan att faktiskt uppleva deras produkter.

Vi integrerade även tekniska lösningar som Google Analytics för senare påkoppling av marknadsföringverktyg samt cookies-hantering för att vara kompatibla med dagens hantering av personuppgifter.

Typsnitt #1 / brödtext

Kundens egna ord

Kundens
egna
ord

Efter rekommendation från en vän valde jag att skapa min hemsida tillsammans med Consor och 6th floor. Jag sökte någon som kunde jobba kreativt och förverkliga min ide till en färdig hemsida. Tack vare tät kommunikation i form av möten kring hemsidan och dess utveckling, gick processen väldigt smidigt. Mina frågor och funderingar besvarades snabbt under hela processen, vilket skapade en trygg känsla samt att de bidrog med många idéer och förslag så som färger, typsnitt och design. Det har gått otroligt smidigt och jag är supernöjd med det färdiga resultatet samt kvaliteten på hemsidan. Otroligt öga för smådetaljer som gör en stor skillnad grafiskt. Så nöjd!

-Joel Wetzel
Grundare

6th floor design

©6th Floor Design AB 2022

etta

tvåa

trea

We would love to hear from you

Drop Us A Line

We would love to hear from you

Drop Us A Line